O agenciji

Naša agencija predstavlja tim mladih, perspektivnih i iznad svega stručnih zaposlenika koji svojim radom osiguravaju bezbrižnu predaju Vaše nekretnine u naše ruke, kao i pronalazak iste prema Vašim željama. Stella&Mar nekretnine upotpunjene su agentima s dugogodišnjim iskustvom u posredovanju pri prodaji, kupnji i iznajmljivanju nekretnina. Isto tako, ponose se svojim mladim, novim djelatnicima koji svojom aktivnošću na tržištu nekretnina uvelike doprinose zadovoljstvu naših klijenata.


Pružanje usluga

U sklopu agencije za nekretnine Stella&Mar zajedno s partnerima s kojima poslujemo, klijentima nudimo obavljanje svih geodetskih, arhitektonskih (projektantskih), građevinskih i pravnih poslova.

Surađujemo s vrsnim tvrtkama i njenim djelatnicima iznad navedenih djelatnosti. Stoga, garantiramo sigurnu suradnju s potencijalnim klijentima od samog upoznavanja do konačnih rješenja u korist prodavatelja/kupca.

Nadamo se Vašem dolasku u prostorije našeg ureda ispunjene dobrim vibracijama i zadovoljnim klijentima! Do susreta, puštamo Vam mašti na volju o svojim budućim nekretninama.


OSNOVNI PODACI

Stella&Mar d.o.o.
Upisano u registar Trgovačkog suda u Zadru.

OIB: 22285867053
Ured: Šimina ulica 19, 23234 Vir

Transakcijski račun:
PBZ Banka, Poslovnica Zadar, Zagrebačka 3, 23000 Zadar
IBAN: HR2723400091110937445