28.12.2020

Zašto kupiti nekretninu na otoku Viru?

Zašto kupiti nekretninu na otoku Viru?
Otok Vir je od malenog ne takvog atraktivnog otoka postao jedan od najtraženijih u Hrvatskoj. Trenutno je otok Vir jedan od najelitnijh otoka koji Vam pruža svakakve mogućnosti za Vaš svakodnevni život (učeničke i studentske stipendije, knjige, jednokratnu pomoć za novoročenčad, vrtić,...). Nudi miran obiteljski odmor kao i dugoročno stanovanje, sigurnost i bogat turizam s izvanrednim brojem noćenja. 

Također, otok Vir posjeduje mnogo prirodnih, očaravajućih te netaknutih plaža. Osim turista i stanovnika otoka, dolazi velik broj ljudi s područja cijele zadarske županije kako bi uživali i opustili se kupajući se u kristalno čistom moru. Time dolazimo do činjenice koja kazuje da je samo 30%  otoka izgrađeno a ostatak je potpuno prirodni ambijent, te se i zbog toga otok naziva zelenim Otokom.

Istraživanje domaćih i inozemnih ulagača pokazuje da je otok Vir top destinacija za ulaganje u kupnju nekretnine, zemljišta ili apartmana. Bilježi više od 500 godišnjih izmjena vlasništva nad objektima. Vrlo zanimljivo je da rijetko tko ode s otoka nakon prodaje objekta, već mijenjaju nekretnine, kupuju veću ili manju, ovisno o potrebama. S obzirom da radimo na području čitave županije, dolazimo u sesret s pojedinim klijentima koji imaju predrasude prema otoku koje su ostale iz nekih davnih vremena. S obzirom na veliki napredak i neprekidan rast kompletne infrastrukture i sadržaja to se vrlo brzo razbije i stranke budu ugodno iznenađene, a većina ih i posegne za kupnjom nekretnine baš na Viru.

Sa sigurnošću možemo reći da vrijedi uložiti i investirati u ovaj otok, a on će Vam ugodno vratiti.